Spy Photos: Audi A3 Sedan

Σχετικά άρθρα

Audi Α3 sedan Spy Photos (1)

To A3 Sedan δοκιμάζεται και αυτό στα χιόνια της Σκανδιναβίας. Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί τον Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης και θα τοποθετηθεί απέναντι από την Mercedes CLA και τη BMW 1-Series Sedan. Θα έχει μικρότερες διαστάσεις από το Α4, έχοντας μήκος κοντά στα 4,7 μέτρα με τον χώρο αποσκευών να φτάνει τα 410 λίτρα.

Οι πωλήσεις του αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2013 και κάτω από το καπό του, αναμένεται να φορά την ίδια γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου με αυτούς που φορούν οι 3-πορτες και 5-πορτες εκδόσεις απόδοσης από 105 έως 220 ίππων.

Επίσης θα υπάρχει και η γρήγορη S3 Sedan έκδοση η οποία θα φορά τον ίδιο 2,0-λιτρο TFSI κινητήρα που φορά και η hatcback έκδοση, απόδοσης 300 ίππων με 380 Nm ροπής με τη κίνηση να στέλνεται σε όλους τους τροχούς είτε μέσω ενός 6-τάχυτο μηχανικού είτε μέσω ενός 6-τάχυτου αυτόματου κιβωτίου S-Tronic διπλού συμπλέκτη. Θα τεθεί απέναντι από την CLA45 AMG με την πρόταση της Audi να χτυπά αυτή της Mercedes, στο ότι θα έχει χαμηλότερη τιμή, εκτός από λιγότερα άλογα.

Audi Α3 sedan Spy Photos (2)

Αν περιμένεις να αγοράσεις την RS έκδοση του A3 Sedan τότε θα πρέπει να περιμένεις μερικά χρόνια, αφού η Audi δεν σκοπεύει να την βγάλει στην αγορά μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια. Όταν βγει στη παραγωγή θα φορά τον πεντακύλινδρο 2.5 λίτρων TFSI κινητήρα, ο οποίος στη περίπτωση του πρωτότυπου Audi A3 sedan concept, απέδιδε 408 άλογα και συνδυαζόταν με το 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο S tronic. Η κίνηση θα μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς χάρη στο σύστημα τετρακίνησης Quattro, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 4,1 δευτερόλεπτα.

Η κατασκευή του A3 Sedan θα γίνεται στο εργοστάσιο της Audi στη πόλη Gyor της Ουγγαρίας.

Audi Α3 sedan Spy Photos (3)

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...