Η Audi ετοιμάζει το νέο RS3

Σχετικά άρθρα

Audi RS3 Coupe Rendering

Υπάλληλος της Audi επιβεβαίωσε πως η εταιρία του θα βγάλει στην αγορά το νέο RS3. Ο Mario Weiland, ανέφερε πως η προηγούμενη γενιά του RS3 ήταν άκρως πετυχημένη, με τις πωλήσεις να ξεπερνούν ακόμη και τις προσδοκίες της Audi. Το πότε θα κυκλοφορήσει στην αγορά δεν το ανέφερε ο Weiland, αλλά δήλωσε πως σίγουρα αυτό δεν θα συμβεί στο τέλος του κύκλου ζωής του αυτοκινήτου, όπως συνέβη με τη προηγούμενη γενιά του RS3.

Το νέο RS3 θα φορά νέο αεροδυναμικό bodykit, μεγάλα φρένα, τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων και σκληρότερη ανάρτηση. Κάτω από το καπό του θα συναντάμε τον πεντακύλινδρο 2,5 λίτρων TFSI κινητήρα ο οποίος θα αποδίδει κοντά στα 375 άλογα με 500 Nm ροπής. Η κίνηση θα μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς χάρη στο σύστημα τετρακίνησης Quattro, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε περίπου 4 δευτερόλεπτα. Αρχικά θα είναι διαθέσιμο σε τρίπορτη και πεντάπορτη sportback έκδοση, ενώ αργότερα ίσως βγει στην αγορά και η Sedan έκδοσή του.

[Πηγή: Car Advice]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Dakar: Πρόστιμο 750.000 ευρώ στην Audi

Λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση της νίκης στο θρυλικό και εξαιρετικά απαιτητικό Rally Dakar, η Audi έκανε γνωστό ότι αποχωρεί άμεσα από το παγκόσμιο...