O Patrick Dempsey και ο Alessandro Del Piero στο φετινό Le Mans με δική τους ομάδα

Σχετικά άρθρα

757214-del-piero-dempsey

O Alessandro Del Piero, ο διάσημος ποδοσφαιστής μαζί με τον Patrick Dempsey τον διάσημο ηθοποιό που έγινε γνωστός από τη τηλεοπτική σειράς Grey’s Anatomy, ανακοίνωσαν ότι δημιούργησαν τη δική τους ομάδα Dempsey/Del Piero Racing με την οποία εκτός από τον φετινό 24-ωρο αγώνα Le Mans θα πάρει μέρος και στο American Le Mans Series.

Σίγουρα ο φετινός αγώνας θα έχει μεγαλύτερο γυναικείο κοινό, αφού η παρουσία των δύο ανδρών, θα κάνει το ασθενές φύλο να δείξει ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον διάσημο αγώνα αντοχής. Ο Del Piero δήλωσε:

Από μικρό παιδί ήμουν παθιασμένος με τα μηχανοκίνητα σπορ. Είμαι κατενθουσιασμένος με την ευκαιρία να συνεργαστούμε με τον Patrick. Θα αγωνιστούμε σε πολύ υψηλό επίπεδο και στόχος μας είναι να κατακτήσουμε Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Από τη μεριά του, ο Dempsey ανέφερε:

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τον Alessandro και συμμετέχουμε στο κορυφαίο επίπεδο αγώνων. Το πάθος του για νίκη και οι ηγετικές του ικανότητες θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ και θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη και την πορεία της ομάδας.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

O Sebastian Vettel ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Sebastian Vettel, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963 στο Motorland Aragon. https://youtu.be/9oOzlTadOak?si=0AApRaqg46XZn85F Ο Γερμανός συμπλήρωσε...

WEC: 1-2-3 η Porsche στο Κατάρ

Το απόλυτο έκανε η Porsche στον πρώτο αγώνα της σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αντοχής, με την γερμανική εταιρία να κάνει το 1-2-3 στον αγώνα...