Video: Μια Mercedes διαλύει ένα Audi στη Λετονία, ένα ανεμόπτερο φουλάρει σε ένα ρεζερβουάρ της Ρωσίας

Σχετικά άρθρα

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BR8i6W03aAc

Για κάποιον λόγο που μόνο αυτοί το γνωρίζουν, στη Λετονία ένας οδηγός μιας παλιάς Mercedes E-Class θέλησε να λύσει τις διαφορές με τον οδηγό ενός παλιού Audi 80 τρακάροντας το συνεχόμενα. Ο οδηγός της E-Class είναι εκτός ευατού και νομίζει ότι τρακάροντας το Audi, το δικό του αυτοκίνητο δεν θα πάθει το παραμικρό.

Και ενώ αυτά συμβαίνουν στη Λετονία, λίγο δίπλα, στη Ρωσία, ένας άλλος τύπος, θεώρησε λογικό το να κυκλοφορήσει στους δρόμους της Ρωσίας με ένα ανεμόπτερο αλλά και να πάει οδικώς σε ένα πρατήριο για να το γεμίσει βενζίνη.

Bonus! Δες και μερικά ακόμη ατυχήματα σε Ρωσία και Κίνα, μερικούς τυχερούς πεζούς στη Ρωσία αλλά και δύο πουλιά να παίζουν πάνω σε ένα χιονισμένο Lada.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rHL9TVbkj9Q

http://www.youtube.com/watch?v=yJN-ncK5zeU&feature=player_embedded

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...