H VW θα παρουσιάσει το Amarok R-Style Concept στο Wörthersee

Σχετικά άρθρα

VW-Amarok-Sport-Concept

Η Volkswagen θα παρουσιάσει στο φετινό Wörthersee στην Αυστρία, ξεκινάει αύριο, ένα sport concept βασισμένο στο Amarok, με το pickup να εφοδιάζεται με έναν 3-λιτρο V6 turbo πετρελαιοκινητήρα απόδοσης 272 ίππων και 600 Nm ροπής.

Ο εξακύλινδρος κινητήρας θα συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, με τη κίνηση να μεταφέρεται μόνιμα και στους τέσσερις τροχούς. Σαν αποτέλεσμα είναι τα 0-100 χλμ/ώρα να τα πιάνει σε 7.9 δευτ.

VW-Amarok-Sport-Concept

Στιλιστικά το αυτοκίνητο θα έχει ένα επιθετικό κιτ, που περιλαμβάνει φαρδύτερα φτερά κατά 6 εκ. έτσι ώστε να χωρέσουν οι 22άρες ζάντες σε gunmetal απόχρωση με ελαστικά 295/35. Επίσης, εμπρός και πίσω σπόιλερ, πλαϊνές ποδιές από carbon, νέους προφυλακτήρες, μεγάλο διαχύτη πίσω με διπλή απόληξη της εξάτμισης και LED φώτα.

VW-Amarok-Sport-Concept

Στο εσωτερικό θα υπάρχουν bucket καθίσματα, κεντρική κονσόλα και πόρτες ντυμένες με look carbon, ένα σπορ τιμόνι με κόκκινες ραφές και άλλες μικρές λεπτομέρειες. Περισσότερα θα μάθουμε αύριο κατά τη παρουσίαση του.

[Πηγή: Volkswagen]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...