Καθυστερεί το EV της Infiniti, η ναυαρχίδα έρχεται το 2020

Σχετικά άρθρα

Infiniti LE Concept Live in Paris 2012

Ο πρόεδρος της Infiniti, Johan de Nysschen μιλώντας στο Automotive News, δήλωσε πως θέλει η εταιρία του να επικεντρωθεί σε mainstream αυτοκίνητα ώστε να αυξηθεί ο όγκος πωλήσεων και όχι να δώσει βάση σε εξειδικευμένα προϊόντα. Ο de Nyssche επιβεβαίωσε πως θα βγει στην αγορά ένα ηλεκτρικό μοντέλο της Infiniti, αλλά τώρα έχουν επικεντρωθεί στο να αυξήσουν τον όγκο των πωλήσεών τους.

Το ηλεκτρικό μοντέλο της Infiniti αρχικά ήταν να βγει στην αγορά το 2014 και θα βασίζεται πάνω πρωτότυπο LE Concept που παρουσιάστηκε το προηγούμενο Σεπτέμβρη στο Παρίσι.

Στόχος είναι η Infiniti να πουλά 500.000 αυτοκίνητα έως το 2017, με τη νέα ναυαρχίδα της να βγαίνει στην αγορά το 2020. Το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο σε δύο διαφορετικές εκδόσεις και θα είναι περισσότερο σαν την Porsche Panamera παρά σαν την BMW Σειράς 7. Πάνω στην ίδια πλατφόρμα θα μπορούσε να κατασκευαστεί και ένα 2+2, δίπορτο μεγάλο coupe αυτοκίνητο.

[Πηγή: Automotive News]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...