Ο ομορφότερος άνδρας της Σαουδικής Αραβίας πήρε δώρο μια G55 AMG

Σχετικά άρθρα

Omar Borkan

Ο Ομάρ Μπορκάν Αλ Γκαλά φωτογράφος, ηθοποιός, ποιητής από το Ντουμπάι εκδιώχθηκε από τη Σαουδική Αραβία πριν από μερικές εβδομάδες, την οποία είχε επισκεφθεί στο πλαίσιο επαγγελματικού ταξιδιού γιατί θεωρήθηκε υπερβολικά όμορφος.

Σύμφωνα, με την Επιτροπή για την Προώθηση της Αρετής και την Πρόληψη Βίας, επίσης γνωστή ως θρησκευτική αστυνομία, ο Αλ Γκαλά και άλλοι δύο άνδρες ήταν υπερβολικά όμορφοι με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος οι γυναίκες της περιοχής να σκανδαλιστούν και να μην αντισταθούν στην ακαταμάχητη γοητεία τους.

Πλέον ο Αλ Γκαλά ζει “εξόριστος” στον Καναδά όπου εκεί πήρε δώρο από μια γυναίκα/θαυμάστρια του μια Mercedes G55 AMG, την οποία δεν την γνώριζε καν ως δώρο για τα γενέθλιά του.

[Πηγή: Inouchweekly]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...