14 μηνών κορίτσι αγοράζει αυτό το αυτοκίνητο από το eBay, παίζοντας με το κινητό του μπαμπά

Σχετικά άρθρα

kid

Τα παιδιά λατρεύουν να παίζουν με τα smartphones, αλλά μερικές φορές αυτό μπορεί να έχει δυσάρεστες επιπτώσεις. Φανταστείτε να έστελνε το παιδί σας κάποιο μήνυμα σε μία πρώην ή έναν πρώην φίλο σας, ή να έγραφε ασυναρτησίες στο τοίχο του Facebook σας.

Ένα 14-μηνών κορίτσι που ονομάζεται Sorella Stoute πήγε ένα βήμα παραπέρα, όταν άρπαξε το smartphone του μπαμπά της στα χέρια της και με κάποιο τρόπο κατάφερε και ολοκλήρωσε την αγορά αυτού του Austin-Healey Sprite 1962 από το eBay, δίνοντας $225.

O πατέρας Paul Stoute, κάτοικος του Πόρτλαντ, στο Όρεγκον της Αμερικής, όταν διάβασε το email για τη νέα του αγορά, ήταν εντελώς ήσυχος, διότι νόμιζε ότι ήταν από αυτά τα μηνύματα που προσπαθούν να σου κλέψουν τα στοιχεία σου. Όταν μπήκε στο eBay και κατάλαβε ότι ήταν αλήθεια πως πράγματι είχε αγοράσει το αυτοκίνητο, πανικοβλήθηκε. Αμέσως επικοινώνησε με τον πωλητή, και του εξήγησε τι είχε συμβεί, ώστε αν γίνεται να σταματήσει τη διαδικασία πώλησης.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Ο πωλητής κατάλαβε τι είχε γίνει και δέχτηκε τη πρόταση του Stoute να σταματήσει τη διαδικασία πώλησης, αλλά τελικά ο Stoute αποφάσισε να κρατήσει το αυτοκίνητο και να το δώσει στη Sorella όταν γίνει 16 χρονών. Ο Stoute ασχολείται πολλά χρόνια με τα κλασσικά αυτοκίνητα και πιστεύει ότι μέχρι η κόρη του να γίνει 16 ετών θα μπορέσει να ολοκληρώσει τις διαδικασίες ανακατασκευής του αυτοκινήτου.

[Πηγή: ABC, KOIN, eBay]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...