Η Audi Καναδά εκπλήσσει τους εκτός εγγύησης πελάτες της

Σχετικά άρθρα

AUDI CANADA INC. - Audi Health Check video revs up owners

Κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει πως εκτός από το χρηματικό, το κομμάτι της αναμονής όση ώρα διαρκεί ένα service στο αυτοκίνητό σου είναι το χειρότερο. Ο καφές συνήθως είναι μέτριος –στην καλύτερη των περιπτώσεων– και τα περιοδικά 2-3 μηνών. Έτσι, είσαι αναγκασμένος να κάθεσαι στην αίθουσα αναμονής, ενώ μπορεί να έχεις και δουλειές να κάνεις, και να βλέπεις μία εκπομπή που δεν θέλεις να δεις, πολλές φορές χωρίς ήχο σε μία μικρή και μακριά τοποθετημένη τηλεόραση. Η Audi Καναδά όμως επιφύλασσε μία έκπληξη για τους πελάτες που ενώ ήταν εκτός εγγύησης, έφεραν τα αυτοκίνητά τους για έλεγχο.

http://youtu.be/-8eGe5-32NU

Αντί για το αυτοκίνητο που παραδοσιακά διαθέτουν εκεί οι αντιπροσωπείες ώστε να σε γυρίσουν σε κάποιο κεντρικό σημείο για να κάνεις της δουλειές σου, χρησιμοποίησαν ένα Audi R8 V10, βαμμένο ως safety car ή περιπολικό. Το 2014 Audi R8 V10 έπαιρνε τους εκτός εγγύησης, υπενθυμίζω, πελάτες της Audi και τους πήγαινε εκεί που ήθελαν αν πάνε, πολλές φορές σταματώντας και για καφέ στη μέση της διαδρομής και τραβώντας τα βλέμματα σαν μαγνήτης. Πολύ ωραία κίνηση και πολύ έξυπνο marketing stunt από την Audi Καναδά. Τα καλά να λέγονται!

[Πηγή: Audi Canada, Youtube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...