Brabus 850 6.0 Biturbo iBusiness

Σχετικά άρθρα

Brabus 850 6.0 Biturbo iBusiness (13)

Η Brabus στην έκθεση της Φρανκφούρτης την Τρίτη θα παρουσιάσει το νέο 850 6.0 Biturbo iBusiness που βασίζεται πάνω στη ολοκαίνουργια S63 AMG.

Η πρόταση του βελτιωτικού οίκου διαθέτει νέο bodykit αποτελούμενο από νέους προφυλακτήρες, carbon εισαγωγές στα φτερά και διαχύτη. Επίσης φορά ζάντες 21″, ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη ανάρτηση που μειώνει το ύψος κατά 15 mm και carbon-κεραμικά φρένα.

Στο εσωτερικό, όπως και όλες οι προηγούμενες iBusiness προτάσεις, διαθέτει όλα τα gadgets της Apple. iPad mini, iPod touch, Apple TV και Mac Mini μαζί με τρεις οθόνες (μία 15,2″) βρίσκονται μέσα στην βελτιωμένη S-Class. Ο οίκος έχει επενδύσει όλο το εσωτερικό με νέες δερμάτινες επενδύσεις, ενώ τοποθέτησε και νέο πίσω υποβραχιόνιο. Η οροφή είναι επενδυμένη με Alcantara, εκεί όπου υπάρχουν και οπτικές ίνες.

Κάτω από το καπό, ο V8 5,5-λίτρων κινητήρας, υπερκυβίστηκε στα 5,9 λίτρα, φόρεσε νέα turbo, σφυρήλατα πιστόνια, νέο στρόφαλο, νέα σπορ ανοξείδωτη εξάτμιση, νέα εισαγωγή αέρα και επαναπρογραμματισμένη ECU. Έτσι αποδίδει 850 άλογα με 1.150 Nm ροπής, επιτρέποντας το να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 3,5 δευτερόλεπτα με τελική ταχύτητα 350 χλμ/ώρα.

[Πηγή: Brabus]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...