Η Ferrari απέρριψε τον Hulkenberg με ένα SMS

Σχετικά άρθρα

Formula one - Australian Grand Prix 2013 - Sunday

O μάνατζερ του Nico Hulkenberg, δηλώνει απογοητευμένος από την στάση της Ferrari απέναντι στον Γερμανό πιλότο. Όπως ήταν γνωστό, ο Hulkenberg είχε απασχολήσει έντονα την ομάδα του Maranello, καθώς ήταν υποψήφιος να αντικαταστήσει τον Felipe Massa.

Η εξέλιξη δεν ήταν και η καλύτερη για τον Γερμανό πιλότο, αφού η  Ferrari υπέγραψε  τελικά με τον Raikkonen. Η απόφαση  της Ιταλικής  ομάδας έγινε γνωστή στον Hulkenberg όπως αποκαλύπτει ο μάνατζερ του Werner Heinz με ένα απλό γραπτό μήνυμα!

Ο Werner Heinz δήλωσε στο Γερμανικό Auto Motor und Sport:

Μετά από δύο μήνες διαπραγματεύσεων, περίμενα τουλάχιστον ένα τηλεφώνημα!

O Werner απασχόλησε πέντε δικηγόρους για οκτώ εβδομάδες έτσι ώστε αυτοί να ετοιμάσουν το συμβόλαιο του Γερμανού με την Ferrari. Στο συμβόλαιο που είχε ετοιμαστεί έλειπε μόνο η υπογραφή του προέδρου Luca di Montezemolo .

Μετέπειτα ο Werner Heinz δήλωσε στην Bild:

Για το συμβόλαιο έγιναν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, το μόνο που απέμενε  ήταν να υπογραφεί. Ο Domenicali μας έστειλε ένα SMS στις 22.50 την Τρίτη ότι η Ferrari έχει υπογράψει με τον  Kimi, βεβαία εμείς  μιλάμε και πάλι με την Lotus. Φαίνεται πως εκεί θα συνεχίσει για το 2014.

Η Ελβετική Blick, με την σειρά της όμως ενέπλεξε και την πρώην ομάδα του την Force India στο παιχνίδι απόκτηση του Ηulkenberg, καθώς όπως αναφέρει είναι το εναλλακτικό σχέδιο του Γερμανού πιλότου σε περίπτωση που δεν πάει στην ομάδα του Enstone (Lotus).

[Πηγή: GMM]

 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα