Που θα έκρυβες €200.000 στο αυτοκίνητο σου;

Σχετικά άρθρα

geld-verstoppen-auto

Είναι πολύ πιθανό να πιστεύεις ότι μπορείς να κρύψεις κάτι παράνομο στο αυτοκίνητο σου και στο τελωνείο, αν περάσεις από σοβαρό έλεγχο, να μην το βρούνε οι συνοριακοί φύλακες.

Ένας 33-χρονος από το Hoogezand της Ολλανδίας στάθηκε “άτυχος” και έμπλεξε σε ένα πολύ μεγάλο μποτιλιάρισμα στον αυτοκινητόδρομο Α37 στο Emmen, κοντά στα σύνορα με την Γερμανία. Όταν η Γερμανική Αστυνομία τον σταμάτησε για ένα τυπικό έλεγχο, ο υπεύθυνος διέκρινε μια έντονη μυρωδιά από μαριχουάνα να προέρχεται από το αυτοκίνητο.

Όμως, έπειτα από ενδελεχή έλεγχο δεν βρέθηκε η παραμικρή ναρκωτική ουσία αλλά €191.000 που ήταν κρυμμένα στην οροφή του αυτοκινήτου. Οι αρχές δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες για το γεγονός αλλά προέβησαν σε σύλληψη του οδηγού και κατάσχεση των χρημάτων και του αυτοκινήτου καθώς είναι πολύ πιθανό η υπόθεση να έχει να κάνει με ξέπλυμα χρημάτων.

[Πηγή: Drimble]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...