To Spyker B6 Venator θα φορά κινητήρα της Lotus

Σχετικά άρθρα

Spyker-B6-Venator-Concept-1

O Victor Muller, ο CEO της Spyker μέσω επιστολής έκανε γνωστό πως η εταιρία του συνεργάζεται με τη Lotus αφού η B6 Venator φορά κινητήρα της Βρετανικής εταιρίας. Το αυτοκίνητο θα φορά τον κομπρεσοράτο V6 3,5-λίτρων κινητήρα της Exige S, με το block του να είναι της Toyota και στην Exige S να αποδίδει 345 άλογα με 400 Nm ροπής. Στην B6 Venator όμως θα αποδίδει 375 άλογα, όσα παρήγαγε στο πρωτότυπο.

Ο Muller αναφέρει επίσης πως η εταιρία του συνεργάζεται και με την Chronoswiss, ώστε οι πρώτοι 100 ιδιοκτήτες της B6, να πάρουν την B6 Venator launch edition, η οποία θα διαθέτει αλουμινένιο ταμπλό με ένα Chronoswiss ρολόι, ενώ ένα Chronoswiss θα υπάρχει και για το χέρι του ιδιοκτήτη, το οποίο μάλιστα θα έχει χαραγμένο τον αριθμό του σασί του αυτοκινήτου.

Η εταιρία δέχεται ήδη προπαραγγελίες, ζητώντας το ποσό των €20.000 από κάθε αγοραστή. Το μοντέλο παραγωγής θα βγει στην αγορά τον Νοέμβριο του 2014 και θα έχει έχει ίδιες διαστάσεις με αυτές της Porsche Boxster. Θα πωλείται σε Ασία, Ευρώπη, Ινδία, Αμερική και Μέση ανατολή και θα κοστίζει μεταξύ των 160.000 με 200.000 δολαρίων (€125.000 – 150.000).

[Πηγή: Autoweek]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Σε περιορισμένη παραγωγή η BMW M3 CS Touring

Η BMW έχει ξεκινήσει τις δοκιμές ανάπτυξης της Touring έκδοσης της M3 CS, με το αυτοκίνητο να φορά τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα απόδοσης...