Video: Μια εντυπωσιακή Jaguar E-Type Series 1 έγινε αγωνιστικό και το Petrolicious μας τη παρουσιάζει

Σχετικά άρθρα

Jaguar E-Type Lightweight

H Jaguar E-Type Series 1 είναι πανέμορφη, τόσο όμορφη που ακόμη και ο Enzo Ferrari την χαρακτήρισε κάποτε ως το ομορφότερο αυτοκίνητο που έχει κατασκευαστεί ποτέ, με πολλούς αστέρες του διεθνούς jet set των περασμένων δεκαετιών να την είχαν στη κατοχή τους όπως ο Steve McQueen και Brigitte Bardot. Η συγκεκριμένη ανήκει στον Jason Len, τον οποίο τον μαθαίνουμε μέσα από το νέο video του Petrolicious.

Η E-Type του Len είναι κατασκευής του 1964 και ο ίδιος την έχει κάνει να μοιάζει εξωτερικά με την σπάνια E-Type Lightweight που βγήκε σε 12 μονάδες στη παραγωγή το 1963 και το 1964 αποκλειστικά για αγωνιστική χρήση.

Το πάθος του Jason για την Jaguar ξεκίνησε στο κολλέγιο όταν σπούδαζε μηχανολογία και ένας από τους καθηγητές του ήταν εθισμένος στη βρετανική μάρκα, με τα περισσότερα από τα μαθήματα του να περιστρέφονται γύρω από τα μηχανικά μέρη της E-Type. Εκεί του καρφώθηκε η ιδέα και η επιθυμία του να αποκτήσει μια E-Type και σήμερα δηλώνει υπερήφανος για το αυτοκίνητο που έχει στη κατοχή του.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...