Και ο Brad Pitt, μαζί με τον Tom Cruise, στο Go Like Hell

Σχετικά άρθρα

download

Φαίνεται ότι οι ταινίες με θέμα το αυτοκίνητο έχουν την τιμητική του τα τελευταία δύο χρόνια και μακάρι να συνεχίσουν στο μέλλον. Μετά το επικό ντοκιμαντέρ για τον Senna και το χολιγουντιανό blockbuster Rush, σειρά, όπως ξέρουμε από τον περασμένο Οκτώβρη, παίρνει το Go Like Hell.

H 20th Century Fox, εταιρία παραγωγής των δυο τελευταίων αυτών ταινιών, προσέθεσε άλλο ένα αστέρι στο cast της ταινίας. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Brad Pitt, ο οποίος είναι άγνωστο ακόμα ποιο ρόλο θα έχει στη ταινία, η οποία είναι ακόμα υπό εξέλιξη. Όπως ξέρουμε, ο Tom Cruise θα είναι μέρος του cast, παίζοντας τον Carroll Shelby, και τη σκηνοθεσία θα επιμεληθεί ο Joseph Kosinski, ο οποίος πρόσφατα συνεργάστηκε με τον Αμερικάνο διάσημο ηθοποιό στη ταινία Oblivion, με τα γυρίσματα να ξεκινάνε κάποια στιγμή μέσα στο 2014.

Θα βασίζεται στο βιβλίο του A.J. Baime, Go Like Hell: Ford, Ferrari and Their Battle for Speed and Glory at Le Mans, με το σενάριο της ταινίας να μας λέει την αποτυχημένη προσπάθεια της Ford να αγοράσει τη Ferrari και το αποτέλεσμα αυτού να είναι η κόντρα να μεταφερθεί στο LeMans με τις συνεχόμενες νίκες της πρώτης τη δεκαετία του 1960.

[Πηγή: The Hollywood Reporter]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα