Vettel: Δεν φοβάμαι να αντιμετωπίσω τους Raikkonen και Alonso

Σχετικά άρθρα

Raikkonen Alonso Vettel

Παρόλο που ο Sebastian Vettel έχει ήδη περισσότερα πρωταθλήματα από τους υπόλοιπους οδηγούς του 2014, πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν άλλους πιλότους, όπως τους οδηγούς της Scuderia, πιο ταλαντούχους. Ο λιγομίλητος Kimi Raikkonen απέδειξε ότι δεν φοβάται τον Fernando Alonso, υπογράφοντας με την Ferrari για 2 χρόνια πλάι του.

Ο Vettel από τη πλευρά του δήλωσε, πως δεν φοβάται να αντιμετωπίσει κανέναν οδηγό με ίδιο μονοθέσιο:

Ίσως κάποια μέρα να είμαι στην ίδια ομάδα με το Kimi και τον Fernando. Πάντα θέλεις να κερδίσεις τους δυνατότερους αντιπάλους, οπότε δεν φοβάμαι.

Παρόλο που πολλοί συγκρίνουν την επιτυχία του Γερμανού με τον συμπατριώτη του Michael Schumacher, ο πρωταθλητής του 1996, Damon Hill, έχει διαφορετική άποψη:

Αυτό είναι που κάνει την F1 ενδιαφέρουσα. Ο Vettel είναι σαν ένα κουτάβι, πολύ πιο ενθουσιώδης, σαν να είναι η πίστα παιδική χαρά.

Το γεγονός ότι ο Vettel έχει συνδεθεί αρκετές φορές με την Scuderia, καθώς και η πιθανή αποχώρηση του αγανακτισμένου Alonso από αυτήν πριν το τέλος του συμβολαίου του, δίνουν μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη στην αγορά οδηγών, τα επόμενα χρόνια.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr