Η Volkswagen μπορεί να παρουσιάσει ένα Polo crossover concept στην Γενεύη

Σχετικά άρθρα

Volkswagen-Polo-Crossover-Render-1

Σύμφωνα με τα τελευταία Γερμανικά δημοσιεύματα, η Volkswagen είναι έτοιμη να παρουσιάσει ένα Polo crossover concept και αυτό μπορεί να γίνει ακόμα και στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ιδιαίτερες πληροφορίες για το όχημα πέραν του ότι θα αποτελέσει ένα preview για το μοντέλο παραγωγής που θα λανσαριστεί στην αγορά το 2016 με τιμή που θα ξεκινά από τα 20.000€ περίπου.

Παρότι οι κινητήρες που θα φορά το Polo crossover δεν έχουν επιβεβαιωθεί, το δημοσίευμα αναφέρει πως η γκάμα θα αποτελείται από τους γνωστούς TSI και TDI που υπάρχουν ήδη στο lineup της εταιρίας. Σύνολα όπως το τρικύλινδρο ενός λίτρου με 110 άλογα και 175 Nm ροπής, ο 1400άρης με 150 άλογα και 250 Nm, ο 1800άρης με 185 ίππους και 280 Nm και όσον αφορά τους diesel, ένας 1400άρης με 90 ή 105 άλογα και ένας δίλιτρος με απόδοση 150 ή 184 ίππων. Τέλος, το δημοσίευμα δεν αποκλείει το ενδεχόμενο μίας R έκδοσης που θα κινείται από έναν δίλιτρο υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα με περίπου 220 άλογα.

[Πηγή: Autobild.de]

 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Tο Σεπτέμβριο τα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς του VW Transporter

Στα τέλη του περασμένου έτους, η Volkswagen ξεκίνησε την teasing καμπάνια του νέου Transporter (T7), για να ανακοινώσει σήμερα ότι το μοντέλο θα αποκαλυφθεί...

Η VW παρουσιάζει τα ID.3 GTX και ID.7 GTX Tourer

Τις γρήγορες GTX εκδόσεις των ID.3 και ID.7 Tourer παρουσίασε σήμερα η Volkswagen. Ξεκινώντας από το ID.3 GTX, είναι πισωκίνητο και στην έκδοση GTX...
Autoblog.gr