Παγκόσμια η ανάκληση της Aston Martin. Περισσότερα από 17.500 αυτοκίνητα επηρεάζονται

Σχετικά άρθρα

Aston-Martin-Virage-01

Πολύ μεγάλο πλήγμα αποτελεί η ανάκληση της Aston Martin για την οποία σε ενημερώσαμε εχθές καθώς σήμερα ανακοινώθηκε πως λαμβάνει πλέον παγκόσμιες διαστάσεις και επηρεάζει περίπου το 75% των αυτοκινήτων που έχει πουλήσει η φίρμα από το 2007 και μετά!

Το πρόβλημα όπως είπαμε, εντοπίζεται στο υλικό από το οποίο κατασκευάζεται το πεντάλ του γκαζιού. Παρότι τα αρχικά specs όριζαν υλικό της DuPont και το υλικό που χρησιμοποιήθηκε θεωρητικά ήταν όντως της DuPont, μετέπειτα έλεγχοι έδειξαν πως ήταν απομίμηση. Το πλαστικό παρείχε η Synthetic Plastic Raw Material Co στην Shenzhen Kexiang Mould Tool που κατασκεύαζε το εξάρτημα.

Συνολικά, η ανάκληση αφορά 17.590 οχήματα με έτος κατασκευής από το 2007 και έπειτα. Οι ιδιοκτήτες πρέπει να πάνε τα αυτοκίνητα τους σε συνεργείο όπου θα τοποθετηθεί (δωρεάν) το νέο εξάρτημα που όπως μαθαίνουμε προέρχεται από προμηθευτή με έδρα την Αγγλία.

[Πηγή: Reuters]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...