Η Mitsubishi θα αναβιώσει το 3000GT ως αντικαταστάτη του Mitsubishi Lancer Evolution

Σχετικά άρθρα

Drive Mitsubishi Evo X 311RS

Πολύ συζήτηση υπάρχει τελευταία γύρω από το Lancer Evolution X και το τι μέλη γενέσθαι. Έτσι, εκτός από την επετειακή ειδική έκδοση του Evo, την FQ-440 MR, στην οποία ο υπερτροφοδοτούμενος δίλιτρος κινητήρας αποδίδει 440 ίππους και 558 Nm και θα παραχθεί σε μόλις 40 αντίτυπα, οι φήμες οργιάζουν ότι μέχρι το τέλος του έτους, η Mitsubishi θα σταματήσει την παραγωγή του Lancer Evolution X και πιθανόν το νέο Evo να μπει στο ψυγείο για κάποια χρόνια μέχρι η Mitsubishi να αποφασίσει πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να λανσάρει το XI.

Όμως, η τελευταία αναφορά που προέρχεται από Αγγλία μας λέει ότι το μοντέλο που θα καλύψει το Mitsubishi Lancer Evolution θα μπορούσε να είναι μια σύγχρονη εκδοχή του 3000GT. Η πιο πιθανή διαμόρφωση του εσωτερικού φέρεται να είναι ένα 2+2 coupe, ενώ θα έχει υβριδικό σύνολο κάτω από το καπό, προερχόμενο από το Outlander PHEV.

Εξάλλου κάτι τέτοιο είχε αφήσει να διαρρεύσει ο Lance Bradley, πρόεδρος της Mitsubishi Motors Αγγλίας, λέγοντας:

Ένα πιθανό υβριδικό Evo θα βασίζεται στην επόμενη γενιά του ASX, που σημαίνει ότι θα είναι ένα μικρότερο αυτοκίνητο σε σχέση με το απερχόμενο Evo X και, ενδεχομένως, ένα 2 +2 coupe θα ήταν μια λογική επιλογή αμαξώματος.

[Πηγή Αutoexpress.co.uk]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Mitsubishi ASX facelift

Δεν πέρασαν παρά μόλις 19 μήνες από τότε που η Mitsubishi παρουσίασε τη νέα γενιά του ASX και κυκλοφόρησε ήδη την ανανεωμένη έκδοση του...