Από 35.950 ευρώ το Audi S1 quattro

Σχετικά άρθρα

Audi S1

Το Audi S1 quattro παρουσιάστηκε στην έκθεση της Γενεύης τον περασμένο Μάρτιο, με την ελληνική αντιπροσωπεία να ανακοινώνει τις τιμές πώλησης του. Το αυτοκίνητο είναι διαθέσιμο σε τρίθυρη και πεντάθυρη έκδοση με αρχική τιμή τις 35.950 ευρώ.

To S1 quattro κινείται από έναν δίλιτρο turbo κινητήρα απόδοσης 231 ίππων και 370 Nm ροπής ο οποίος συνδυάζεται με εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο και το Quattro σύστημα τετρακίνησης της εταιρίας. Χάρη σε αυτά, τα 100km/h από στάση έρχονται σε 5.8 δευτερόλεπτα (το S1 Sportback σε 5.9) και η τελική διαμορφώνεται στα 250km/h.

Το αυτοκίνητο πατάει σε ζάντες 17 ιντσών που εκτός από αισθητικούς σκοπούς, έχουν τοποθετηθεί για να χωρέσουν και τα μεγαλύτερα φρένα. Διαθέτει διαφορετικές ρυθμίσεις στο ηλεκτροϋδραυλικό σύστημα διεύθυνσης ενώ όσον αφορά στις αναρτήσεις, τα αμορτισέρ είναι σκληρότερα και στο πίσω μέρος, η διάταξη έχει αλλάξει σε μία τετραπλών συνδέσμων.

Στυλιστικά, τα γρήγορα Α1 έχουν ένα επιθετικό bodykit με νέους προφυλακτήρες, νέα γρίλια, πλαϊνά μαρσπιέ, αεροτομή, γκρι καλύμματα στους καθρέφτες και τετραπλές απολήξεις για την εξάτμιση πίσω. Στο εσωτερικό υπάρχουν σπορ καθίσματα, γκρι λεπτομέρειες και βουτσισμένα αλουμινένια πεντάλς, ενώ στον πρόσθετο εξοπλισμό είναι διαθέσιμα και τα S σπορ καθίσματα με ενσωματωμένα προσκέφαλα.

https://www.youtube.com/watch?v=FpePz5F9n3M

https://www.youtube.com/watch?v=FWoBSG6OsmY

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ξεκινούν και πάλι τα έργα για το Flyover. Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής

Ξεκινούν και πάλι τα έργα κατασκευής του Flyover στη Θεσσαλονίκη, καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση αναστολής των εργασιών που είχαν καταθέσει...

Με πρόσθετες αποζημιώσεις προς τους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο

Με πρόσθετες αποζημιώσεις στους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο εξαιτίας των καθυστερήσεων στα έργα, οι οποίες προκαλούνται και από τους αργούς χρόνους...