Alonso: Δεν μπορούμε απλώς να εξελίξουμε την F14 T

Σχετικά άρθρα

GP BAHRAIN F1/2014

Είναι γνωστό πως η Ferrari δεν είναι όσο ανταγωνιστική θα ήθελε. Αλλαγές στο αγωνιστικό τμήμα της Ιταλικής ομάδας, παραίτηση του Stefano Domenicali και υποσχέσεις για οποιαδήποτε αλλαγή είναι αναγκαία, από τον νέο της Πρόεδρο. Ο Fernando Alonso, ο οποίος έχει τρείς δεύτερες θέσεις στις 4 χρονιές που έχει αγωνιστεί με την Scuderia, θεωρεί αναγκαίο να γίνουν μεγάλα βήματα για την βελτίωση της F14 T.

Οι βελτιώσεις που είχαμε στην Κίνα ήταν μικρά βήματα σε διαφορετικούς τομείς (του μονοθεσίου), όχι κάτι μεγάλο σε ένα μόνο τμήμα του. Καλύτερη κατανομή ενέργειας, καλύτερο λογισμικό, καλύτερη αεροδυναμική και ρυθμίσεις και λίγη παραπάνω δύναμη. Έχουμε μεγάλα περιθώρια (βελτίωσης) επειδή ξεκινήσαμε με χαμηλή απόδοση, αλλά δεν μπορούμε να ονειροπολούμε γιατί μέχρι την Βαρκελώνη οι υπόλοιπες ομάδες δεν θα κάθονται να βλέπουν τηλεόραση.

Όλες οι ομάδες θα φέρουν μερικά δέκατα στην Βαρκελώνη. Εμείς πρέπει να φέρουμε μερικά δέκατα συν κάτι ακόμα, αν θέλουμε να φτάσουμε (τους πρωτοπόρους). Αυτή είναι η πρόκληση που αντιμετωπίζουμε τώρα. Δεν μπορούμε απλά να εξελίξουμε το μονοθέσιο με νορμάλ ρυθμούς. Πρέπει να το εξελίξουμε με τους φυσιολογικούς ρυθμούς, συν κάτι ακόμα.

Στον πέμπτο χρόνο του στην Ferrari, ο Ισπανός δεν έχει πλέον κάτι να αποδείξει στα αφεντικά του, όντας σχεδόν πάντα ταχύτερος των team-mate του. Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία που θα δώσει ο Alonso στην Ιταλική ομάδα, παρόλο που ο ίδιος έχει δηλώσει πως θα τελειώσει στην Scuderia την καριέρα του.

ΠηγήAutoSport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τραυματίστηκε ελαφρά ο Lando Norris

Ο Lando Norris γιόρτασε την Ημέρα του Βασιλιά στην Ολλανδία, που γιορτάζεται στις 27 Απριλίου, αλλά η μέρα για τον πιλότο της McLaren έκλεισε...