Video: Η Porsche μας δείχνει το έξυπνα καμουφλαρισμένο κεντρομήχανο πρωτότυπο της

Σχετικά άρθρα

188861

Τα μυστικά της Porsche δεν έχουν τέλος και μετά την επιτυχία του προηγούμενου video, η Γερμανική εταιρία μοιράζεται μαζί μας την ιστορία του κεντρομήχανου πρωτότυπου που στη συνέχεια έγινε η πρώτη Boxster.

Σύμφωνα με τον Επικεφαλής Αρχείων του Porsche Museum, Dieter Landenberger, η ιδέα ενός κεντρομήχανου αυτοκινήτου ήταν “μεγάλο μυστικό” στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Η εταιρία προφανώς δεν ήθελε να γνωρίζει κανένας για το ότι δούλευε πάνω σε ένα τέτοιο μοντέλο. Η λύση που βρέθηκε, ήταν ευφυής και έμεινε στην ιστορία. Χρησιμοποίησαν το αμάξωμα μία 911 Targa Turbo και οι μοναδικές (σχετικά) εμφανείς μετατροπές, ήταν η διαφορετική πίσω αεροτομή και το καμουφλαρισμένο πίσω παράθυρο (για να κρύβει τη μηχανή στο κέντρο).

Φυσικά, το αυτοκίνητο που δοκιμαζόταν στην πραγματικότητα κάτω από την 911, βγήκε στην παραγωγή το 1996 και σημείωσε/σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...

Δες το εργοστάσιο της Xiaomi να παράγει ένα SU7 κάθε 76 δευτ.

Στα τέλη του περασμένου έτους η Xiaomi εισήλθε στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας παρουσιάζοντας το SU7. Οι παραγγελίες αυτού άνοιξαν πριν περίπου δύο εβδομάδες, με...