Η Audi επισκεύασε το τρακαρισμένο R18 e-tron

Σχετικά άρθρα

Loic Duval crash Le Mans

Χθες γίναμε μάρτυρες ενός εξαιρετικά σοβαρού ατυχήματος κατά τη πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών των οδηγών και ομάδων για τον 24ώρο αγώνα του Le Mans, με τον οδηγός της Audi, Loic Duval, να είχε μια βίαιη σύγκρουση με τον τοίχο στη στροφή στροφή με το όνομα της Porsche, έπειτα από έξοδο με ταχύτητα άνω των 270 χλμ/ώρα.

Το R18 e-tron καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς και οι μηχανικοί της γερμανικής ομάδας έπρεπε να δουλέψουν ακατάπαυστα όλο το βράδυ, ώστε να επισκευάσουν το αυτοκίνητο. Ο οδηγός παρά την σφοδρότητα της σύγκρουσης είναι καλά στην υγεία του, αλλά θα αντικατασταθεί από τον Marc Gene, που αποτελούσε τον οδηγό εξέλιξης της ομάδας.

Rebuilt #1 Audi R18 e-tron quattro

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Audi Sport LMP racing, Chris Reinke:

Το ατύχημα φαινόταν φρικτό. Μιλάει [από μόνο του] για την ασφάλεια του Audi R18 και των πρωτοτύπων του Le Mans, ότι Loic επέζησε την σφοδρή σύγκρουση σχεδόν χωρίς τραυματιστεί. Είμαστε ανακουφισμένοι ότι είναι καλά, λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες [του ατυχήματος].

ΠηγήAudi

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

O Sebastian Vettel ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Sebastian Vettel, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963 στο Motorland Aragon. https://youtu.be/9oOzlTadOak?si=0AApRaqg46XZn85F Ο Γερμανός συμπλήρωσε...