Το sports car του A. Kahn Design θα είναι κάπως έτσι

Σχετικά άρθρα

A. Kahn esign

Η A. Kahn Design ετοιμάζεται να λανσάρει μία επιχείρηση που θα κατασκευάζει μοναδικά αυτοκίνητα, σχεδιασμένα και εξελιγμένα in-house. Εκτός από το σημαντικά τροποποιημένο Land Rover Defender που ετοιμάζει ο βελτιωτής, αργότερα μέσα στη χρονιά, θα παρουσιάσει και ένα retro roadster ενώ το 2015, θα λανσάρει μία ανασχεδιασμένη Aston Martin με αλουμινένιο αμάξωμα.

Το roadster που περιμένουμε εντός του 2014, θα λανσαριστεί υπό τη μάρκα “Ant-Kahn” με το παραπάνω σκίτσο να μας δείχνει τον σχεδιασμό του. Το όνομα προέρχεται από τον Ant Anstead, ιδιοκτήτη της Evanta Motor Company, μίας εταιρίας που κατασκευάζει υψηλής ποιότητας ρέπλικες “εμπνευσμένες” από κλασικά Aston Martin μοντέλα. Το νέο αυτοκίνητο, περιγράφεται ως μία ανοιχτή έκδοση της Aston Martin DB4 GT Zagato. Θα διαθέτει σωληνωτό chassis και έναν 6.2 λίτρων V8 LS3 κινητήρα ενώ το αμάξωμα, θα είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο από ανθρακονήματα. Η τιμή του δεν θα υπερβαίνει τις 100.000 λίρες (123.000 ευρώ).

Την άνοιξη του 2015, η Ant-Kahn θα λανσάρει ένα ειδικό μοντέλο που στην ουσία θα πρόκειται για μία ανασχεδιασμένη, σύγχρονη Aston Martin. Παρότι είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο, ο Kahn είπε πως ο σχεδιασμός του αυτοκινήτου, είναι εμπνευσμένος από την Vanquish αλλά θα είναι “ξεχωριστός” και “brutal”, κάτι που λείπει από την γκάμα της Aston Martin.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...