Αποχωρεί από την Infiniti ο Johan de Nysschen

Σχετικά άρθρα

Infiniti-Q50-Eau-Rouge-Concept-w-de-Nysschen

Έπειτα από δύο χρόνια στο τιμόνι της Infiniti, ο Johan de Nysschen, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, αποχωρεί από την εταιρία.

Ο de Nysschen αναφέρει στην επιστολή με την οποία παραιτήθηκε πως επιθυμεί να επιστρέψει στις Η.Π.Α. χωρίς να διευκρινίζει το γιατί αλλά ο Andy Palmer, ο αντιπρόεδρος της Nissan, ανέφερε σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα πως ο de Nysschen έχει ήδη βρει τον επόμενο εργοδότη του. Φήμες μάλιστα λένε πως εδώ και κάποιον καιρό, συζητούσε με την General Motors για να αναλάβει την Cadillac. Φυσικά η GM αρνήθηκε να σχολιάσει επ’ αυτού. Μέχρι στιγμής, δεν γνωρίζουμε ποιος θα αντικαταστήσει τον de Nysschen στην Infiniti.

Στις σχετικές ειδήσεις, η Infiniti το πρώτο εξάμηνο του 2014 έχει δει τις πωλήσεις της να αυξάνονται κατά 30%, πουλώντας 101.220 μονάδες παγκοσμίως.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέο Infiniti QX80

Η Infiniti παρουσιάζει το νέο QX80, με το μεγάλο SUV να αντλεί στοιχεία από το QX Monograph concept που παρουσιάστηκε τον περασμένο Αύγουστο. Κίνηση...

Η teasάρει το Infiniti Vision QE Concept

Η Infiniti έδωσε στη δημοσιότητα 2 teasers φωτογραφίες του Vision QE Concept, του πρωτότυπου που θα βασίζεται το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας. Πρόκειται...