H Ferrari 458 Speciale Spider θα παρουσιαστεί στο φετινό Pebble Beach

Σχετικά άρθρα

Ferrari 458 Speciale Spider

Πριν περίπου ενάμιση μήνα είχαν ακουστεί οι πρώτες φήμες περί της παρουσίασης από τη Ferrari της ανοικτή έκδοσης της 458 Speciale.

Σήμερα, από τελευταίες αναφορές μέσα από το εργοστάσιο, μαθαίνουμε ότι η μέρα αυτή είναι πιο κοντά απ’οτι αρχικά πιστεύαμε, καθώς υπάρχει πιθανότητα στο φετινό Pebble Beach Concours d’Elegance οι παρευρισκόμενοι να δουν από κοντά το τελευταίο ανοιχτό δημιούργημα της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Πιστεύεται, δε, ότι η μερικοί αντιπρόσωποι της Ferrari δέχονται ήδη παραγγελίες για την 458 Speciale Spider. Όπως η 458 Speciale, έτσι και η ανοιχτή έκδοση θα διαθέτει νέο αεροδυναμικό bodykit αποτελούμενο από νέους προφυλακτήρες, πλαινά skirts, αεροτομή και διαχυτή, θα εξοπλίζεται με το σύστημα Side Slip Angle Control, ζάντες 20″ και μεγάλα φρένα της Brembo. Μηχανικά, ο V8 4,5-λίτρων κινητήρας θα αποδίδει 605 άλογα με 540 Nm ροπής.

Γι’αυτό σημειώνουμε την 17η ημέρα του Αυγούστου για μια ενδεχόμενη έκπληξη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...