Βλέποντας να σε κάνει βόλτα ο…κανένας με ένα Infiniti Q50 με 100 χλμ/ώρα

Σχετικά άρθρα

225651

Τα αυτόνομα αυτοκίνητα, καλώς ή κακώς, μέσα στην επόμενη 5ετία θα γίνουν μέρος της καθημερινότητας. Όλο και περισσότεροι κατασκευαστές δίνουν ιδιαίτερο βάρος, αν και δεν είναι λίγες οι φωνές που λένε είτε ότι θα είναι επιζήμια για το περιβάλλον, είτε ότι ακόμα δεν είναι εμπορική πραγματικότητα.

Έτσι, μετά την Hyundai που μας είχε δείξει με εντυπωσιακό τρόπο γιατί τα αυτόνομα αυτοκίνητα είναι πιο κοντά από ποτέ, σήμερα θα δεις έναν οδηγό ενός νέου Infiniti Q50S Hybrid να αφήνει το αυτοκίνητο να οδηγήσει μόνο του στον αυτοκινητόδρομο με σταθερή ταχύτητα 100 χλμ/λωρα, κοντά στη πόλη Passau της Γερμανίας.

Αρχικά, παίρνει τα χέρια του από το τιμόνι, ενώ μετά δε διστάζει να σηκωθεί από το κάθισμα του οδηγού, ενώ το αυτοκίνητο κινείται, και να κάτσει σε αυτό του συνοδηγού, απολαμβάνοντας τη βόλτα από τον…κανένα.

Το κύριο χαρακτηριστικό του εξοπλισμού του αυτοκινήτου που θέλει να δείξει το video είναι το Active Lane Control, το οποίο όπως αναφέρει ο οδηγός δεν απεργοποιείται όταν τραβήξεις τα χέρια σου από το τιμόνι.

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...