H παραγωγή της Bugatti Veyron φτάνει στο τέλος της, απομένουν 15 απούλητες

Σχετικά άρθρα

Bugatti Veyron L'Or Blanc

Στον απόηχο της επίσημης ανακοίνωσης ότι ο αντικαταστάτης της Bugatti Veyron θα παρουσιαστεί στα τέλη του 2015, αρχές του 2016 και μετά τις αναρίθμητες ειδικές εκδόσεις που έβγαλε η Bugatti για το υπερπολυτελές hypercar της, μόλις 15 αυτοκίνητα έχουν μείνει απούλητα.

Σσυνολικά 405 Bugatti Veyron έχουν παραχθεί και πωληθεί σε ευκατάστατους πελάτες, με ακόμα 30 να περιμένουν να παραλάβουν το αυτοκίνητο τους. Αυτό σημαίνει ότι όταν πωληθούν τα εναπομείναντα 15 αυτοκίνητα, η Bugatti θα έχει φτάσει στο μακροπρόθεσμο στόχο της, πουλώντας 300 Veyron coupe και 150 Grand Sport.

Από τα 15 απούλητα, ορισμένα πιστεύεται ότι είναι εκθεσιακά και αυτά που χρησιμοποιούνται σε διάφορα events, και θα γίνουν κατάλληλες διεργασίες πριν πωληθούν σε πελάτες.

ΠηγήAutocar

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...