To επταθέσιο BMW 2-Series Active Tourer [Renderings]

Σχετικά άρθρα

bmw-2-series-active-tourer-lwb-rendered_1

Το ότι η BMW ετοιμάζει επταθέσια έκδοση του 2 Series Active Tourer το ξέρουμε καθώς το έχουμε δει σε spy video.

Από την άλλη, δε νομίζω ότι χρειάζονται ιδιαίτερα μαντικές ικανότητες για να υποθέσουμε το πως θα μοιάζει το μοντέλο με το μεγαλύτερο μεταξόνιο, αλλά ο γνωστός για τα renderings του Theophilus Chin, ετοίμασε δυο φωτογραφίες για το πολυμορφικό αυτοκίνητο της βαυαρέζικης αυτοκινητοβιομηχανίας. Το αυτοκίνητο θα διαθέτει μεγαλύτερο μήκος, ελαφρώς μεγαλύτερες πίσω πόρτες, και μεγαλύτερα πίσω παράθυρα, έτσι ώστε να χωράνε τα δύο επιπλέον καθίσματα.

bmw-2-series-active-tourer-7-seater-rendered

Ο οδηγός και ο συνοδηγός του Active Tourer θα απολαμβάνουν μια αρκετά ψηλότερη θέση καθισμάτων σε σχέση με ένα sedan, η οποία προσφέρει μια πανοραμική θέα και την ίδια στιγμή καθιστά ευκολότερη την πρόσβαση και αποβίβαση από το αυτοκίνητο.

bmw-2-series-active-tourer-lwb-rendered_2

Το πεντάπορτο hatchback μοντέλο θα τεθεί απέναντι από την Mercedes B-Class και θα κατασκευαστεί πάνω στη νέα UKL1 πλατφόρμα που πρωτοφορέθηκε στη νέα γενιά του MINI. Η 2-Series Active Tourer διαθέτει μπροστά ανάρτηση με γόνατα MacPherson ενώ πίσω θα φορά μια ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων.

Μηχανικά θα είναι διαθέσιμο με τους ίδιους κινητήρες της πενταθέσιας έκδοσης του μοντέλου, όπου αναλυτικές πληροφορίες μπορείς να διαβάσεις εδώ.

Bonus: Αυτό είναι το πρώτο video που μας παρουσιάζει το αυτοκίνητο και δείχνει όλες τις λεπτομέρειες του πρώτου μπροστοκίνητου μοντέλου της BMW.

http://youtu.be/TYAyTYlhFVU

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...