O νέος ιδιοκτήτης του Nurburgring δεν πλήρωσε στην ώρα του την 2η δόση

Σχετικά άρθρα

Nurburgring

Το Nurburgring τον περασμένο Μάρτιο άλλαξε χέρια, με την Γερμανική εταιρία Capricorn Group, μια εταιρία με έδρα το Ντίσελντορφ να δίνει συνολικά περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ, ώστε η διάσημη πίστα να περάσει στη κυριότητα της.

Η εταιρία συμφώνησε με τον Bernie Ecclestone για ένα πολυετές συμβόλαιο της Formula 1, αλλά σύμφωνα με την Γερμανική εφημερίδα Rhein Zeitung, η Capricorn δεν έχει πληρώσει στην ώρα της, την δεύτερη δόση στο κρατίδιο της Ρηνανίας-Παλατινάτου. Η δόση, ύψους 5 εκατ. ευρώ, ήταν να πληρωθεί έως τις 31 Ιουλίου, αλλά μέχρι και σήμερα, η Capricorn δεν την έχει καταβάλει. Η εφημερίδα αναφέρει πως η χρηματοδότηση της Capricorn από τις τράπεζες έχει παγώσει, επειδή η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν έχει αποφασίσει ακόμη σχετικά με την νομιμότητα της πώλησης της πίστας.

Εκπρόσωπος της εταιρίας διέψευσε τα δημοσιεύματα εκείνα που θέλουν την καθυστέρηση της πληρωμής να οφείλεται σε οικονομικά προβλήματα της εταιρίας, ενώ συμπλήρωσε λέγοντας πως πρόκειται για μια εντελώς φυσιολογική διαδικασία, με την εταιρία να πηγαίνει πολύ καλά.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...