Η νέα Jaguar XJ θα έχει ριζοσπαστικό σχεδιασμό

Σχετικά άρθρα

b080c597be12e135cb938a2ff1d831a6

Η Jaguar “έκλεψε” τα πρωτοσέλιδα πρόσφατα με την παρουσίαση της 2015 XE αλλά το Edmunds, επικαλούμενο πηγές εντός της εταιρίας, μας λέει ότι έχουμε να δούμε αρκετά ακόμα στα χρόνια που μας έρχονται.

Το δημοσίευμα, κάνει λόγο για μία δραστική αλλαγή στην σχεδιαστική κατεύθυνση που ακολουθεί η φίρμα. Αλλαγή, η οποία θα γίνει εμφανής με την επόμενη γενιά της Jaguar XJ που θα κάνει το ντεμπούτο της κάποια στιγμή το 2017, παρά τα προηγούμενα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για συντηρητικό design.

Αναφέρεται επίσης ότι η Jaguar C-X17 είναι ακόμα “υπό εξέταση” ενώ η εταιρία ενώ έχει εξετάσει το ενδεχόμενο λανσαρίσματος ενός μοντέλου που θα τοποθετείται κάτω από την XE και θα ανταγωνίζεται το Audi A3 sedan και την Mercedes-Benz CLA, το έχει αποκλείσει λόγω ασυμβατότητας της υπάρχουσας πισωκίνητης αρχιτεκτονικής με το μικρότερο αμάξωμα.

ΠηγήEdmunds

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...