H Lada δεν είναι πλέον η best seller εταιρία στη Ρωσία

Σχετικά άρθρα

Lada Granta

Τις τελευταίες 4 δεκαετίες, από την δεκαετία του 1970, η Lada ήταν η εταιρία που έκανε τις μεγαλύτερες πωλήσεις κάθε μήνα στην Ρωσική αγορά, αλλά τον Νοέμβριο, το Kia Rio πέρασε το Lada Granta σε πωλήσεις. Σύμφωνα με τα στοιχεία του AEB (Association of European Business), το Kia Rio έκανε 10.834 πωλήσεις τον Νοέμβριο, την ώρα που το Lada Granta πούλησε 10.520 μονάδες.

Εκπρόσωπος της Avtovaz, της μητρικής εταιρίας της Lada, κατηγόρησε τους προμηθευτές της, οι οποίοι με καθυστερήσεις του, μειώνουν την παραγωγή αυτοκινήτων, επηρεάζοντας έτσι τις πωλήσεις. Η γραμμή παραγωγής των Granta/Kalina, τον περασμένο μήνα, σταμάτησε για μερικές ημέρες, αλλά πλέον το εργοστάσιο έχει λύσει τα όποια προβλήματα με τους προμηθευτές του, με την γραμμή παραγωγής να λειτουργεί ξανά στους φυσιολογικούς ρυθμούς.

Η Lafa ευελπιστεί πως θα πάρει ξανά την πρώτη θέση στις μηνιαίες πωλήσεις. Από την αρχή του έτους έως και τον Νοέμβριο, έχει πουλήσει 351.995 αυτοκίνητα στη Ρωσία, με την Kia να βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 175.495 αυτοκίνητα. Best seller μοντέλο είναι το Lada Granta με 139.405 πωλήσεις, και ακολουθούν τα Hyundai Solaris με 105.142 πωλήσεις και το Kia Rio με 84.350 πωλήσεις.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...