337707

Τι μπορεί να σου λείπει ενώ οδηγείς την Porsche σου στον δρόμο; Να σε “χαιρετούν” οι διαφημιστικές πινακίδες!

Μάλλον αυτό σκέφτηκε μία διαφημιστική εταιρία στην Αυστραλία που σκέφτηκε ένα ομολογουμένως έξυπνο trick που περιλαμβάνει και μία αρκετά ενδιαφέρουσα τεχνολογία. Βέβαια, δεν ξέρω τι θα κάνει στο image των οδηγών Porsche αλλά προφανώς, κάποιος σκέφτηκε πως θα βοηθήσει.

Όταν στην κυκλοφορία στο συγκεκριμένο κομμάτι δρόμου δεν εντοπιστεί κάποια Porsche, η διαφημιστική πινακίδα προβάλει μία σειρά φυσιολογικών διαφημίσεων. Όταν όμως μία κάμερα 290 περίπου μέτρα πριν από την πινακίδα, εντοπίσει μία Porsche, η πινακίδα αλλάζει για 10 δευτερόλεπτα το μήνυμα της ώστε να “χαιρετίσει” τον οδηγό.

Είναι εύκολο να σε ξεχωρίσω σε ένα πλήθος.

Μπορεί να γράψει πχ η πινακίδα, απευθυνόμενη φυσικά στο παρουσιαστικό και το εξαιρετικό γούστο του οδηγού της Porsche. Το μήνυμα παραμένει στην διαφημιστική πινακίδα για περίπου 10 δευτερόλεπτα και μετά προβάλλονται οι φυσιολογικές διαφημίσεις… τουλάχιστον μέχρι να περάσει η επόμενη Porsche. Δυστυχώς, δεν έχουμε πληροφορίες για το πραγματικά ενδιαφέρον κομμάτι αυτής της είδησης, που δεν είναι άλλο από το λογισμικό που χρησιμοποιείται για τον εντοπισμό των Porsche ενώ από την άλλη, έχουμε πολλές απορίες. Το σύστημα εντοπίζει και τα SUV της Porsche ή μόνο τα sports cars; Εντοπίζει και παλαιότερα μοντέλα; Πώς τα ξεχωρίζει; Πώς δεν τα μπερδεύει με άλλα sports cars; Λειτουργεί το λογισμικό ή θα δείχνει ότι να’ ναι, όποτε να ‘ναι;

Ευτυχώς ή δυστυχώς, αυτή η διαδραστική πινακίδα, θα τοποθετηθεί μόνο στον δρόμο που οδηγεί στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης στην Αυστραλία και θα τοποθετηθεί εκεί από τις 10 Ιανουαρίου και μόνο για 5 ημέρες.