Η Renault ανακοίνωσε το Kadjar, το νέο crossover της, ντεμπούτο στις 2 Φεβρουαρίου

Σχετικά άρθρα

renault Kadjar

H Renault ανακοίνωσε πως το νέο crossover που ετοιμάζει, το ονόμασε Kadjar. Το όνομα του πρώτου C-segment crossover της Γαλλικής εταιρίας, προέρχεται από τις λέξεις Kad, εμπνευσμένη από τη λέξη quad και Jar, εμπνευσμένη από τις λέξεις “agile και jaillir”, που σημαίνουν ευελιξία και ευκινησία.

Το αυτοκίνητο θα βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο νέο Nissan Qashqai, θα κατασκευαστεί πάνω στην CMF πλατφόρμα της Nissan και σχεδιαστικά θα δανείζεται στοιχεία από το Captur. Η επίσημη παρουσίαση του θα γίνει στις 2 Φεβρουαρίου, με το ντεμπούτο του να γίνεται στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο. Θα είναι διαθέσιμο με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, με τη κίνηση να στέλνεται στον μπροστά ή και στους δύο άξονες. Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν από το φθινόπωρο.

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

KADJAR, το πρωτο ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ crossover της RENAULT

 

  • Ενισχύοντας τη δυναμική της παρουσία στην αγορά των crossover, η Renault έχει την ιδιαίτερη χαρά να παρουσιάσει το KADJAR, το πρώτο της crossover στη μεσαία κατηγορία.
  • To KADJAR αποκαλύπτεται για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο με μια δυναμική και πρωτότυπη καμπάνια στα social media.

Ένα νέο όνομα για ένα νέο ανατρεπτικό crossover

Το όνομα KADJAR (Κατζάρ) αποτελείται από τα συνθετικά KAD- και –JAR. Το συνθετικό KAD- είναι εμπνευσμένο από τη λέξη «quad» που προέρχεται από τον κόσμο των τετράτροχων οχημάτων παντός εδάφους και το συνθετικό –JAR προέρχεται τις γαλλικές λέξεις ‘agile’ και ‘jaillir’ που αναδεικνύουν την ευελιξία, την ελευθερία και τη μοναδική του ικανότητα να κατακτά κάθε διαδρομή ακόμη και εκεί που τα υπόλοιπα crossover σταματούν. Τόσο το ίδιο το όνομα όσο και η εκφώνησή του δημιουργούν μια εξωτική αίσθηση φέρνοντας στο μυαλό εικόνες περιπέτειας και ανακάλυψης νέων τοπίων και εμπειριών.

Το στιβαρό KADJAR, έρχεται για να εμπλουτίσει τη γκάμα των crossover της Renault και υπόσχεται έναν νέο κόσμο εμπειριών και ανακαλύψεων.

Αναζητώντας το #KADJAR στα social media μπορείτε να ανακαλύψετε το νέο ανατρεπτικό crossover της Renault.

Από τις 26 Ιανουαρίου, η Renault θα δημοσιεύει καθημερινά στα social media* πλούσιο υλικό από φωτογραφίες και βίντεο για να ανακαλύψετε το KADJAR, το οποίο θα αποκαλυφθεί πλήρως στις 2 Φεβρουαρίου.

[/learn_more]

ΠηγήRenault

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Renault δεν θα προσφέρει μόνο ηλεκτρικά αυτοκίνητα από το 2030

Στις αρχές του 2022 η Renault είχε ανακοινώσει πως έως το 2030 η εταιρία θα μεταμορφωθεί σε μια αμιγώς ηλεκτρική εταιρία για την αγορά...

Ήδη 50.000 παραγγελίες για το Renault 5 E-Tech

Στα τέλη του περασμένου μήνα και στο πλαίσιο της έκθεσης της Γενεύης αποκαλύφθηκε το Renault 5 E-Tech, και τώρα -σχεδόν δύο εβδομάδες μετά- ο...

Επίσημο: Νέο Renault 5

Σε μια έκθεση Γενεύης σκιά του παρελθόντος, έκανε το ντεμπούτο του το Renault 5 E-Tech electric. Το πεντάπορτο ηλεκτρικό μοντέλο δεν διαφέρει σημαντικά από...
Autoblog.gr