Η General Motors μειώνει την παραγωγή σε δύο εργοστάσια

Σχετικά άρθρα

image

Η General Motors προσαρμόζει την παραγωγή της στα διαρκώς αυξανόμενα αποθέματα κάποιων μοντέλων, κλείνοντας προσωρινά δύο εργοστάσια στην Β. Αμερική.

Το Orion Assembly Plant, θα διακόψει την λειτουργία του από τις 9 έως τις 13 Μαρτίου. Το εργοστάσιο κατασκευάζει τα Chevrolet Sonic και Buick Verano αλλά με τα αποθέματα του Sonic θα αρκούν για 216 ημέρες, η διακοπή κρίνεται λογική και έως έναν βαθμό επιβεβλημένη.

Το δεύτερο εργοστάσιο που θα παύσει προσωρινά την λειτουργία του, είναι αυτό στο Οντάριο του Καναδά. Η διακοπή θα γίνει από τις 13 έως τις 17 Απριλίου για να περιοριστεί η παροχή των Chevrolet Camaro, Chevrolet Impala, Buick Regal και Cadillac XTS. Το μέλλον του εργοστασίου αυτού είναι αμφίβολο όπως και να έχει, αφού είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι με την παραγωγή της Camaro να σταματά από το επόμενο μοντέλο και με τις Buick Regal και Cadillac XTS να μην αντέχουν πέραν του 2017, το εργοστάσιο στο Οντάριο ίσως κλείσει εντελώς. Η Καναδική κυβέρνηση και το σωματείο εργαζομένων θα αντισταθούν όσο μπορούν αλλά τα πράγματα είναι δύσκολα.

ΠηγήAutonews

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ford και GM εξετάζουν συνεργασίες για να ανταγωνιστούν τους Κινέζους

Τόσο η Ford όσο και η GM δήλωσαν πως εξετάζουν το ενδεχόμενο συνεργασιών για τη μείωση του κόστους των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, προκειμένου να ανταγωνιστούν...