Μεθυσμένος Γερμανός οδηγεί το αυτοκίνητο του στις γραμμές του προαστιακού του Dortmund

Σχετικά άρθρα

4,c=0,h=554.bild

Φαντάσου να κάθεσαι στη στάση του προαστιακού, να περιμένεις να περάσει το τραίνο και ξαφνικά να βλέπεις μπροστά σου να περνάει ένα αυτοκίνητο, οδηγώντας πάνω στις ράγες.

Αυτό ακριβώς συνέβη χθες το πρωί στο Dortmund της Γερμανίας, καθώς ο 31-χρονος οδηγός ενώ οδηγούσε από Λουξεμβούργο προς τη γερμανική πόλη Harkortstraße, κοντά στο Αμβούργο, αγνόησε σε μια διασταύρωση ότι η συνέχεια του ταξιδιού του από εκείνο το σημείο και μετά επιτρέπεται μόνο σιδηροδρομικά οχήματα.

2,c=0,h=554.bild

Έτσι κατέληξε να οδηγεί πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές, για να μπει αργότερα μέσα σε μια σήραγγα και να σταματήσει το αυτοκίνητό του μόλις 800 μέτρα μακριά στο σταθμό του μετρό Barop Parkhaus, στις 5:13 π.μ. Μετά από έλεγχο της αστυνομίας βρέθηκε ότι ο οδηγός ήταν ξεκάθαρα μεθυσμένος, κάτι που τιμωρήθηκε με την προσωρινή αφαίρεση του διπλώματος, ενώ οι ζημιές που προκλήθηκαν στο Ford Focus του υπολογίζονται στα €3.000.

2,c=0,h=554.bild (1)

ΠηγήBild.de

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...