Η Toro Rosso δεν ενδιαφέρεται για νίκη επί της Red Bull

Σχετικά άρθρα

F1 Grand Prix of Malaysia

Ποιος να το περίμενε ότι θα βλέπαμε την Toro Rosso να είναι μπροστά από την Red Bull Racing στον βαθμολογικό πίνακα έστω κι μ’ έναν βαθμό μετά από δύο αγώνες. Ο κινητήρας σίγουρα δεν είναι ο μοναδικός πονοκέφαλος για την ομάδα του Milton Keynes, και μάλιστα η ίδια η μικρή της αδερφή λέει ότι ο Renault Energy F1-2015 ήταν σημαντικά βελτιωμένος στη Sepang.

Αν υπάρχει κάποιος που να θεωρεί ότι στόχος της Toro Rosso είναι να κερδίσει φέτος τους τέως Πρωταθλητές, ο Franz Tost, επί κεφαλής της ομάδας, ξεκαθαρίζει πως ο αρχικός στόχος δεν έχει αλλάξει.

Στόχος μας δεν είναι να τερματίσουμε μπροστά από τη Red Bull, αλλά να τερματίσουμε στην 5η θέση. Δε μ’ ενδιαφέρει ποιος θα είναι πίσω μας. Αν δεν τερματίζεις στους βαθμούς, δεν μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου.

F1 Testing In Jerez - Day One

Η 5η θέση σίγουρα μοιάζει με δύσκολος στόχος για την ομάδα από τη Faenza, όμως ο James Key, Τεχνικός Διευθυντής της ιταλικής ομάδας, υποστηρίζει πως η STR10 έχει τη δυναμική να παλέψει γι’ αυτό.

Ο κόσμος ήταν λίγο αβέβαιος όταν το είπαμε αυτό, αλλά ξέραμε ότι έχουμε κάνει ένα ικανοποιητικό βήμα τον χειμώνα και δεν πήραμε τίποτα ως δεδομένο. Νιώσαμε ότι κάναμε αρκετά για να έχουμε ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο, ώστε να παλέψουμε για την 5η θέση. Δεν είναι εύκολο, γιατί υπάρχουν ομάδες με πολλούς πόρους. Το καλό είναι ότι όλοι πιστεύουν στην προσπάθειά μας, κάτι που κάνει μεγάλη διαφορά.

Ξέρουμε ότι πρέπει να κοιτάξουμε και πίσω. Η McLaren είχε προφανώς μερικά προβλήματα για να λύσει και να βελτιώσει τον κινητήρα της μέσα στη σεζόν. Τα παιδιά γύρω από εμάς θα βελτιωθούν, επίσης, πολύ. Δεν έχουμε ξεχάσει ότι ξεκινήσαμε τις ευρωπαϊκές μας αναβαθμίσεις πίσω στον Νοέμβριου και ήταν μια χαρά, έτσι υπάρχουν πολλά να έρθουν ακόμα.

ΠηγήAutosport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...