465953552

Όπως μας έχουν πει αρκετές φορές και όπως από μόνοι μας φανταζόμασταν γιατί δεν χρειάζεται να σου το πούνε, το μεγάλο στοίχημα για τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα είναι οι μπαταρίες. Αν δεν υπάρξουν σημαντικές πρόοδοι σε αυτόν τον τομέα, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δύσκολα θα κερδίσουν τον κόσμο. Όμως, όσο περισσότεροι εργάζονται σε ένα πρόβλημα, τόσο πιο πιθανό είναι να λυθεί και τόσο μικρότερος είναι ο χρόνος που απαιτείται για να γίνει αυτό.

Ο τελευταίος “παίκτης”, δεν είναι άλλος από την Swatch – ναι, αυτή η Swatch. Σύμφωνα με τον CEO της, Nick Hayek, όποιος φέρει στην αγορά μία μπαταρία για smartwatch που δεν θα χρειάζεται φόρτιση για 6 μήνες, θα έχει το πλεονέκτημα”. Όμως δεν σταματά εκεί η Ελβετική εταιρία.

Δουλεύουμε εντατικά στο πρόβλημα με τους συνεργάτες μας. Το 2016, θα έχουμε στην αγορά μία επαναστατική μπαταρία, όχι μόνο για ρολόγια, αλλά και για αυτοκίνητα.

Δήλωσε στην Handelszeitung. Γιατί όχι; Στο κάτω-κάτω, δεν με νοιάζει ποιος θα προχωρήσει την τεχνολογία. Αρκεί να προχωρήσει η τεχνολογία.