Η Porsche δημοπρατεί μία 919 Hybrid ρέπλικα για καλό σκοπό

Σχετικά άρθρα

$_57

Αυτή που βλέπεις στην φωτογραφία, είναι μία από τις 13 919 Hybrid που κατασκεύασε η Porsche όταν εξέλισσε το LMP1 αγωνιστικό της και από τότε, έχει “παροπλιστεί” και κάνει τον γύρο του κόσμου ως στατικό έκθεμα.

Αυτό όμως είναι που δημοπρατεί το Asia Pacific τμήμα της Porsche, με την δημοπρασία να λήγει ταυτόχρονα με την καρό σημαία στον 24ωρο αγώνα του Le Mans. Τα έσοδα από αυτή τη δημοπρασία, θα διατεθούν στη φιλανθρωπική οργάνωση SportCares που παρέχει βοήθεια σε ανθρώπους με αναπηρίες. Η τιμή της ρέπλικα είναι αυτή τη στιγμή στα €6.821 ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι ο νικητής της δημοπρασίας, κερδίζει εκτός από την 919 Hybrid και ένα 3ήμερο ταξίδι στη Σιγκαπούρη, με διαμονή σε ξενοδοχείο 5 αστέρων. Δυστυχώς, η δημοπρασία αφορά μόνο στην Ασία και τις Η.Π.Α. – με τους κατοίκους των Η.Π.Α. μάλιστα να είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν και το εισιτήριο τους για την Σιγκαπούρη, αν φυσικά κερδίσουν!

ΠηγήeBay

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανανεωμένη Porsche Cayenne GTS με 500 άλογα

Την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne GTS παρουσιάζει η Porsche με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις από τους νέους προφυλακτήρες, από τα...