Ο Giorgio Piola συγκρίνει τα μονοθέσια του 2017 με τα φετινά

Σχετικά άρθρα

Χωρίς τίτλο

Μπορεί να μην ξέρουμε ακόμα όλες τις αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν για το 2017, όμως υπάρχουν αρκετά στοιχεία, ώστε ο γνωστός σε όλους δημοσιογράφος, Giorgio Piola, να κάνει μια πρώτη εκτίμηση της εμφάνισής τους και να τα συγκρίνει με τα φετινά. Οι διαφορές, όπως θα δεις στο βίντεο που ακολουθεί, είναι αρκετές. Οι κυριότερες εντοπίζονται στο μέγεθος των πίσω ελαστικών και της πίσω αεροτομής, στις μεγαλύτερες διαστάσεις του μονοθεσίου, αλλά και τις διάφορες κλίσεις σε σημεία όπως τα sidepods.

Πρόσφατα είδαμε και το πρόγραμμα των αγώνων για το 2016, το οποίο θα είναι το μεγαλύτερο στην ιστορία της F και θα περιλαμβάνει 21 αγώνες. Αυτό, όμως, μικραίνει αυτόματα το κενό του καλοκαιρινού διαλείμματος, με τις ομάδες να ζητούν αλλαγές στις ημερομηνίες μεταξύ του Ουγγρικού και Βελγικού Grand Prix, για να μην δημιουργηθούν ανεπιθύμητες επιπλοκές. Μάλιστα, οι Boullier, Horner και Claire Williams επιβεβαίωσαν πως υπάρχουν συζητήσεις γύρω από το θέμα, ώστε αυτό να ρυθμιστεί το ταχύτερο δυνατό.

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...