Το νέο Volkswagen Tiguan σε renderings φωτογραφίες

Σχετικά άρθρα

tiguan (1)

Την ερχόμενη εβδομάδα η Volkswagen θα παρουσιάσει το νέο Tiguan και το AutoX.in ετοίμασε δυο renderings φωτογραφίες της 2ης γενιάς του Γερμανικού crossover. Διαθέτει εξελικτικό σχεδιασμό, έχοντας μερικά στοιχεία με το μεγαλύτερο Touareg και από τα πρωτότυπα CrossBlue και Cross Coupe GTE, με τους εξωτερικούς καθρέφτες να εδράζονται στις πόρτες.

Το μοντέλο θα κατασκευαστεί πάνω στην MQB πλατφόρμα του VW Group και θα είναι κατά 5,5 εκατοστά μακρύτερο και 10 εκατοστά πλατύτερο από τον προκάτοχο του, έχοντας μικρότερο εμπρός πρόβολο και μεγαλύτερο πίσω, αλλά ταυτόχρονα, θα διατηρεί τις αναλογίες του μοντέλου που αντικαθιστά.

tiguan (2)

Θα προσφέρεται και σε έκδοση με μεγάλο μεταξόνιο που θα του χαρίζει σημαντικά μεγαλύτερο χώρο αποσκευών και επτά θέσεις. Το μήκος του θα είναι κοντά στα 4,5 μέτρα, θα ζυγίζει περίπου 100 κιλά λιγότερο από τη τωρινή γενιά και θα εφοδιάζεται με TSI και TDI κινητήρες 1.400, 1.600 και 2.000 κυβικών εκατοστών, που θα συνδυάζονται με μηχανικά και DSG κιβώτια ταχυτήτων, ενώ στη γκάμα των κινητήρων θα υπάρχει και μια plug-in υβριδική έκδοση.

Bonus: Δες και το πως φαντάστηκε ο Virtuel Car τη δεύτερη γενιά του Renault Avantime.

Renault_Avantime_2016

ΠηγήAutoX.in

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Tο Σεπτέμβριο τα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς του VW Transporter

Στα τέλη του περασμένου έτους, η Volkswagen ξεκίνησε την teasing καμπάνια του νέου Transporter (T7), για να ανακοινώσει σήμερα ότι το μοντέλο θα αποκαλυφθεί...

Η VW παρουσιάζει τα ID.3 GTX και ID.7 GTX Tourer

Τις γρήγορες GTX εκδόσεις των ID.3 και ID.7 Tourer παρουσίασε σήμερα η Volkswagen. Ξεκινώντας από το ID.3 GTX, είναι πισωκίνητο και στην έκδοση GTX...
Autoblog.gr