Στις 14 ή 15 Οκτωβρίου η παρουσίαση της BMW M2;

Σχετικά άρθρα

2016-bmw-m2-rumored-to-break-cover-on-october-14-99905_1

Και η έντονη φημολογία γύρω από την BMW M2 συνεχίζεται ακάθεκτη. Μέχρι στιγμής ξέρουμε ότι η γερμανική εταιρία θα παρουσιάσει το αυτοκίνητο τον ερχόμενο Οκτώβρη και σήμερα μαθαίνουμε από ανεπίσημη πηγή ότι η πιο πιθανή ημερομηνία είναι η 14η ή 15η μέρα μέρα του δέκατου μήνα.

Η συγκεκριμένη πληροφορία επιβεβαιώνεται από τέσσερις διαφορετικές πηγές, κάτι που θεωρητικά αυξάνει την εγκυρότητα της είδησης. Το ντεμπούτο του αυτοκινήτου θα γίνει είτε στην έκθεση του Los Angeles τον Νοέμβριο, είτε σε αυτήν του Detroit, τον Ιανουάριο του επόμενου έτους και το επίσημο λανσάρισμα στην αγορά, θα γίνει τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο του 2016. Τέλος, αναφέρεται ότι η BMW θα ξεκινήσει το “παιχνίδι” των teasers μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Το μοντέλο θα φορά τον N55 3.0-λιτρο turbo εξακύλινδρο εν σειρά κινητήρα, με κάποια εξαρτήματα από τον S55, που θα αποδίδει 370 άλογα και 465 Nm ροπής – 500 Nm με τη λειτουργία overboost. Ιπποδύναμη ικανή να κινήσει άνετα τα περίπου 1.400 κιλά του βάρους της ενώ το πακέτο, μηχανικά τουλάχιστον, θα συμπληρώνεται από μεγαλύτερα φρένα και το σαφώς πιο sport στήσιμο. Τα 0-100 χλμ/ώρα θα τα κάνει σε περίπου 4,4 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 250 χλμ/ώρα -275 χλμ/ώρα με το M Driver’s Package.

Οι παραγγελίες του θα ξεκινήσουν από τον Μάρτιο του 2016 και θα προσφέρεται τόσο με 6-άρι μηχανικό κιβώτιο, όσο και με το 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DCT. Αρχικά η BMW M2 θα είναι διαθέσιμη σε τέσσερα χρώματα (Black Sapphire, Alpine White, Long Beach Blue και Mineral Grey) ενώ στο εσωτερικό ο μόνος διαθέσιμος συνδυασμός είναι μαύρες δερμάτινες επενδύσεις με μπλε ραφές. Στο βασικό εξοπλισμό θα συναντάμε επίσης της μαύρες ζάντες 19″, carbon διακοσμητικά, το σύστημα πλοήγησης Navigation Pro, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, ενώ στον πρόσθετο υπάρχουν ηχοσύστημα της Harman Kardon, θερμαινόμενα μπροστά καθίσματα, ενεργά φωτιστικά σώματα, κάμερα οπισθοπορείας, πρόσβαση στο internet, φιμέ πίσω παράθυρα, τηλέφωνο και επέκταση εγγύησης στα πέντε χρόνια.

ΠηγήFacebook

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...