Manor: Η Haas δε θα αργήσει να πάρει τους πρώτους της βαθμούς

Σχετικά άρθρα

Gene Haas Formula One Press Conference

Σκληρότερος αναμένεται να είναι ο ανταγωνισμός στις τελευταίες θέσεις τη νέα σεζόν. Η Haas θα γίνει η νέα ομάδα για το 2016, συνεχίζοντας την προετοιμασία της, προκειμένου να κάνει αξιοπρεπείς εμφανίσεις. Οι Αμερικανοί θα έχουν τη βοήθεια της Ferrari στην προσπάθειά τους, ωστόσο η Manor έχει εξασφαλίσει ήδη τους κινητήρες της Mercedes, ώστε τα μονοθέσιά της να αποκτήσουν περισσότερη δύναμη και ταχύτητα.

Είναι λογικό, λοιπόν, οι δύο αυτές ομάδες να έχουν τη δική τους μάχη στο πίσω μέρος, και η Manor έχει ξεκινήσει δηλώσεις την αντίπαλό της. Αυτές έρχονται από τον Αθλητικό Διευθυντή της, Graeme Lowdon, ο οποίος υποστηρίζει πως οι Αμερικανοί δε θα πρέπει να περιμένουν πολύ μέχρι τον πρώτο τους τερματισμό στη βαθμολογούμενη 10άδα.

Η ευκολία για να μπει κάποιος στη Formula 1 έχει αλλάξει δραματικά και αυτό θα μπορεί να ερμηνευθεί από κάποιους ως σημάδι ότι είναι ένα δύσκολο άθλημα για να μπεις, όμως είναι πιο εύκολο να το κάνεις τώρα. Είναι καλό για εμάς, επειδή μπήκαμε σε μια διαφορετική οδό, έτσι, κατά τη γνώμη μου, θα πάρουν βαθμούς αρκετά σύντομα, αφού το αυτοκίνητο είναι εξαιρετικά καλά αναπτυγμένο, και θα είναι πραγματικά ένα καλό πακέτο.

Motor Racing - Formula One World Championship - Australian Grand Prix - Preparation Day - Thursday - Melbourne, Australia

Αν κοιτάξετε πίσω στο 2009, οι ομάδες το μόνο που φρόντιζαν ήταν η επιβίωση, κι εμείς είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα. Η Haas μπορεί να αναβάλει την είσοδό της για έναν χρόνο, χωρίς να χρειάζεται να βιάζεται. Μπορεί να πάρει την τεχνολογία από όπου θέλει, όπως και την αεροδυναμική και δουλέψει όσο θέλει στην αεροδυναμική σήραγγα.

Ένα δυνατό όπλο στο στρατόπεδο της Haas θα είναι ο Romain Grosjean, γεγονός που είναι σημαντικό για την πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα. Η Manor δεν έχει κάποιο δυνατό όνομα για την ώρα, ωστόσο είναι πιθανό ο Pascal Wehrlein να οδηγήσει για τους Βρετανούς, αν και η Mercedes δε θέλει να βοηθήσει όσο μπορεί. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας του DTM λέει γι’ αυτό:

Ο Toto είναι αυτός που αποφασίζει πώς θα γίνουν τα πράγματα. Αν βλέπει έναν τρόπο για να με βάλει στη Formula 1, τότε θα είμαι χαρούμενος. Το καλύτερο θα ήταν προφανώς να οδηγήσω για τη Mercedes, αλλά δεν υπάρχει πιθανότητα γι’ αυτό. Έτσι, θα πρέπει να κοιτάξεις ποιες εναλλακτικές υπάρχουν.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα