Η Roewe teasάρει το Vision R concept

Σχετικά άρθρα

Roewe_Vision_R_concept_teaser_02 

Μία από τις εταιρίες της Shanghai Automotive Industry Corporation (SAIC) είναι και η Roewe, με την τελευταία να δίνει στην δημοσιότητα μερικά σκίτσα από το νέο της αυτοκίνητο που θα το παρουσιάσει στην έκθεση της Guangzhou στο τέλος της εβδομάδας.

Το πρωτότυπο θα μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα που θα ακολουθήσει η εταιρία, και η έκδοση παραγωγής του θα αντικαταστήσει το γεράσμενο Roewe 750, που λανσαρίστηκε το 2006 και βασιζόταν στο Rover 75, το οποίο με τη σειρά του είχε παρουσιαστεί το 1998.

Roewe_Vision_R_concept_teaser_01

Από τις τρεις teaser φωτογραφίες που έδωσε η κινέζικη εταιρία φαίνεται ότι το πρωτότυπο Roewe Vision R είναι ένα δίπορτο sport coupe, με αρκετά κεκλιμένο τελείωμα της οροφής. Στο εμπρός μέρος τη παράσταση κλέβει η τεράστια μάσκα και τα κυρτά LED φωτιστικά σώματα. Περνώντας προς τα πίσω, διακρίνεται ένας διαχύτης, που ενσωματώνει διπλές απολήξεις της εξάτμισης, με τα φωτιστικά σώματα να έχουν σχέδιο τύπου C.

Roewe_Vision_R_concept_teaser_03

Από τη φωτογραφία του εσωτερικού δεν αποκαλύπτονται πολλά πράγματα, αν και η διάταξη των καθισμάτων χαρακτηρίζεται ως 2+2. Η κεντρική κονσόλα φιλοξενεί μια μεγάλη οθόνη αφής, ενώ το τιμόνι είναι κοφτό από την πάνω πλευρά, στα πρότυπα των πηδαλίων των αεροσκαφών.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...