Η Porsche Cayman GT4 ουρλιάζει στο δυναμόμετρο της Fabspeed

Σχετικά άρθρα

Cayman GT4

Η Porsche Cayman GT4 είναι από εκείνα τα αυτοκίνητα που σε κάνουν να τα ερωτευτείς με την πρώτη ματιά. Το γερμανικό όχημα δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις: υπέροχη εμφάνιση, ατμοσφαιρικός boxer κινητήρας, χειροκίνητο κιβώτιο και αγωνιστικό DNA μαζί με πολλά άλλα χαρακτηριστικά που μας κάνουν να τη λατρεύουμε.

Ένα από τα πλεονεκτήματα του ατμοσφαιρικού κινητήρα είναι ο ατόφιος ήχος που βγαίνει από αυτόν, ο οποίος μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος αν επέμβει μία εταιρεία σαν την Fabspeed. Ο συνδυασμός των δύο ονομάτων ίσως να σου θυμίζει κάτι, καθώς είχαμε ακούσει την GT4 μέσα από εξάτμιση της αμερικανικής εταιρείας.

Τώρα, φορώντας φυσικά το ίδιο σύστημα κι έχοντας δεχθεί μερικές βελτιώσεις, ανεβαίνει στο δυναμόμετρο παράγοντας υψηλόστροφα ουρλιαχτά! Eargasm!

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανανεωμένη Porsche Cayenne GTS με 500 άλογα

Την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne GTS παρουσιάζει η Porsche με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις από τους νέους προφυλακτήρες, από τα...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...