Ο Ayrton Senna ήθελε τον Sylvester Stallone να παίξει σε ταινία τη ζωή του

Σχετικά άρθρα

i

Να και κάτι που δεν ξέραμε. Σύμφωνα με τον Sylvester Stallone, ο όποιος μίλησε ενόψει μιας δημοπρασίας, o Βραζιλιάνος τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Ayrton Senna, ήθελε τον Αμερικάνο ηθοποιό να γυρίσει μια ταινία με θέμα τη ζωής του και να τον υποδυθεί.

Σύμφωνα με τον “Γιάννη τον Ράμπο”:

Ο Senna ήταν ένας από τους καλύτερους οδηγούς όλων των εποχών και ήθελε εμένα να γυρίσω ταινία την ιστορία της ζωής του. Μιλάγαμε πολλά χρόνια πριν στο τηλέφωνο και μου είπε: Πιστεύω ότι θα ήταν πραγματικά καλό, μου αρέσουν οι ταινίες σου’. Τον ευχαρίστησα, μιλήσαμε πολύ στο τηλέφωνο.

driven-2001-07-g

Με τον “Rocky Balboa” να συνεχίζει:

Είπε: Eπέτρεψε μου να σου δείξω τα χρώματα, μοιάζουν πολύ με του Rocky. Οπότε, μου το έστειλε και ποτέ δεν είχα δει τέτοιο κράνος. Μετά δυστυχώς πέθανε σε αυτό το φριχτό ατύχημα και μετά απλά αποφάσισα ότι δεν μπορούσα να κάνω ταινία, ήταν απλά πολύ δύσκολο. Όμως, έχω το κράνος στο σπίτι μου για 15 χρόνια και είναι υπέροχο.

Μέχρι σήμερα, έχουμε δει μόνο μια ταινία/ντοκιμαντέρ το 2010, που επικεντρώνεται στην ζωή και την καριέρα του Senna, η οποία είχε λάβει πολύ καλές κριτικές, με τον Stalone να έχει παίξει τον οδηγό αγώνων στην ταινία Driven του 2001, που πολύ επιεικώς θα το χαρακτήριζα μέτριο.

https://www.youtube.com/watch?v=jY9pcrTz6R0

ΠηγήESPN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...

Επίσημο: Η Alfa Romeo μετονομάζει τη Milano

Μόλις πέντε ημέρες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Milano και τον ντόρο που έγινε, η Alfa Romeo αναγκάστηκε να μετονομάσει το νέο της μικρό...