Forza Motorsport 6 NASCAR Expansion

Σχετικά άρθρα

644455

Στις αρχές του μήνα η Turn 10 Studios παρουσίασε ένα νέο car pack για το Forza Motorsport 6 και σήμερα προσθέτει το νέο NASCAR expansion, στο οποίο θα μπορείς να διαλέξεις διάφορες πίστες και αγωνιστικά για να τρέξεις.

Πιο συγκεκριμένα υπάρχουν 24 αγωνιστικά NASCAR για την φετινή σεζόν των ομάδων Chip Ganassi Racing, Stewart-Haas Racing και Team Penske, τα οποία μπορείς να τρέξεις απέναντι στα μονοθέσια της Formula E ή στα Αυστραλιανά V8, με τους Jimmie Johnson, Kurt Busch και Chase Elliott να έχουν δανείσει τη φωνή τους για το expansion pack.

Από πλευράς πιστών, υπάρχουν οι κλασικές οβάλ της Indianapolis και της Daytona, καθώς και η πίστα της Homestead-Miami. Τέλος, μπορείς να δοκιμάσεις το NASCAR World Tour Career mode, δηλαδή ένας 10-ωρος αγώνας με τοποθεσίες σε όλο το κόσμο, από το Bathurst και το Le Mans μέχρι τη πίστα του Spa-Francorchamps.

http://youtu.be/hGem4uzZPFM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επικός gaming προσομοιωτής από την Pagani

Η Pagani συνεργάστηκε με την Racing Unleashed, με τους ανθρώπους που κατασκευάζουν προσομοιωτές για τις ομάδες της F1, και δημιούργησαν έναν επικό gaming προσομοιωτή,...

3 νέα αυτοκίνητα στο Gran Turismo 7

Διαθέσιμη θα είναι από αύριο 28 Μαρτίου η δωρεάν αναβάθμιση 1.44 του Gran Turismo 7 που προσθέτει στο παιχνίδι τρία νέα αυτοκίνητα. Πρόκειται για...