Τα τελευταία teasers του νέου Audi A5

Σχετικά άρθρα

2017-audi-a5-coupe-teaser

Αύριο η Audi θα παρουσιάσει τη νέα γενιά του A5 στο Ingolstadt και αυτά είναι τα τελευταία teaser του. Σε αυτά βλέπουμε τον ψηφιακό πίνακα οργάνων, το εσωτερικό όπως και το σύστημα πλοήγησης. Στα προηγούμενα teasers είχαμε δει το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, τα LED μπροστά φωτιστικά σώματα και τον τρίλιτρο V6 πετρελαιοκινητήρα.

Να θυμίσω πως το αυτοκίνητο θα βασίζεται στην MLB Evo πλατφόρμα –που χρησιμοποιεί και το νέο A4-, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα την μείωση του βάρους έως και κατά 120 κιλά. Θα διαθέτει μεγαλύτερο μεταξόνιο, μεγαλύτερους χώρους για τους επιβάτες και μία ευρεία γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου συν μία plug-in υβριδική έκδοση.

Η ισχύς θα περνά στον δρόμο είτε μόνο από τους εμπρός τροχούς, είτε και από τους τέσσερις ενώ για την μεταφορά της μέχρι εκεί, θα φροντίζει είτε ένα 6-τάχυτο, μηχανικό κιβώτιο, είτε ένα S-tronic αυτόματο.

Το S5 θα φορά τον 3,0-λιτρο TFSI απόδοσης 354 ίππων με 500 Nm ροπής, με την κορυφαία έκδοση RS5 να εξοπλίζεται με τον 3.0 V6 TFSI twin-turbo κινητήρα με τεχνολογία e-turbo, που θα αποδίδει κοντά στα 480 με 500 άλογα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα