Φόβοι για καθυστέρηση στις παραλαβές του Focus RS

Σχετικά άρθρα

2016-ford-focus-rs-test-review-car-and-driver-photo-666865-s-original

Η Ford πρόσφατα προχώρησε σε ακύρωση 220 παραγγελιών του Focus RS MY2016 και τις μετέθεσε για το 2017, κάτι που μόνο δε χαροποιεί τους επίδοξους ιδιοκτήτες.

Ένας αντιπρόσωπος της Ford στο Los Angeles, ο οποίος έπρεπε να μεταθέσει τις παραγγελίες τριών Focus RS για το 2017, δήλωσε πως η Ford του ανέφερε ως αιτία το κλείσιμο του εργοστασίου στο Saarlouis λόγω των οικονομικών αναταράξεων στην Ευρώπη. Ωστόσο όταν ρωτήθηκε σχετικά ο Dan Jones (εκπρόσωπος της Ford), είπε πως οι 220 παραγγελίες έπρεπε να ακυρωθούν απλά γιατί δεν προλάβαιναν να ολοκληρωθούν πριν το προγραμματισμένο κλείσιμο του εργοστασίου για το καλοκαίρι.

Οι ακυρωθείσες παραγγελίες έχουν ήδη λάβει προτεραιότητα για τα MY2017, με τη Ford να δηλώνει πως η όποια καθυστέρηση θα είναι μικρή. Μένει να δούμε αν όντως θα είναι έτσι ή αν θα παρατηρηθούν και πάλι καθυστερήσεις στις παραλαβές του Focus RS, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...