bmw-m4-gts-vs-m4-vs-m2-track-battle

Η BMW μέσω του M division μας έχει χαρίσει μερικά από τα καλύτερα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν εκεί έξω. Εμφάνιση, ήχος, επιδόσεις και φυσικά η πίσω κίνηση είναι τα συστατικά που εγγυώνται ότι θα προσφέρουν απλόχερα την χαρά στον οδηγό τους. Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια εκτός από την κορυφαία οδηγική συμπεριφορά, οι Βαυαροί θέλουν να προσφέρουν σε αυτά τα μοντέλα περισσότερη πολυτέλεια και niches χαρακτηριστικά για να μεγαλώσουν και άλλο τις πωλήσεις τους. Είναι αυτά τα στοιχεία ικανά για να αλλοιώσουν τον χαρακτήρα τους;

Στο παρακάτω βίντεο μπορείς να απολαύσεις μια “ενδοοικογενειακή” μάχη μεταξύ των καλύτερων σύγχρονων Μ. Η μεγάλη M4 κουβαλά το βάρος της ιστορίας από τις παλαιότερες M3 coupe που μας είχαν στιγματίσει με την συμπεριφορά τους (M3 E30 για σένα λέω),η σκληροπυρηνική M4 GTS αφαίρεσε κάποια πράγματα από τον εξοπλισμό της, δυνάμωσε το μοτέρ της και κατάφερε να κάνει το ρεκόρ στο Nurburgring, ενώ η μικρότερη M2 δείχνει να ακολουθεί πιστά την αρχική φιλοσοφία των M και όλοι έχουν να λένε για την τέλεια συμπεριφορά της.

Θα σου θυμίσω ότι η M4 κινείται από ένα 3 λίτρο εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα με 431 άλογα και 550 Nm ροπής, η GTS έχει τον ίδιο κινητήρα αλλά με 500 άλογα και 600 Nm ροπής, ενώ η M2 έχει 370 άλογα με 465 Nm ροπής (500 Nm με overboost). Δεν θα σε κουράσω με άλλες πληροφορίες, πάτα το play στο video και απόλαυσε την μάχη στην πίστα.

Ποια πιστεύεις ότι θα κερδίσει σε αυτή την “μάχη” και σε ποια θα έδινες τον τίτλο της καλύτερης M σήμερα;